Click & See...

Menarik

24.7.11

Balik Kampung




"Mak, n nak balik awal ramadhan la, rindu kat umah."

"Pulak, ari tu cakap nak balik lambat. Kalau balik sbb rindu umah, umah tak lari pun."

"Ala, rindu kat mak ler, rindu kat umah buat pa."

"ikut la, balik awal pun xper."

YES! Mak saya dah bagi green light tuk balik kampung awal. Dulu saya yang tak nak balik awal, konon nak cari duit lebih. Sekarang kan dah HOMESICK, padan muka saya. Tak sabar nak balik kampung. Baru tadi tempah tiket flight, aduh rindu betul kat umah (ops!rindu kat mak saya).


Ini la flight saya naik nanti, janji murah, cepat & selamat sampai.

Bukan Selamat Datang la tapi Selamat Pulang. HEHEHE...

p/s: Datang LANGKAWI jangan lupa shopping coklat banyak2. :-)

0 Yang Rajin Menaip:

Post a Comment