Click & See...

Menarik

21.7.11

Anak Sedaraku Yang Comel

Si comel & cute ni nama dia NUR NABILAH IZZAH. Dia adalah cucu pertama mak saya & anak sedara saya yang pertama. Jom kita view muka si comel ni.


Time ni umur dia baru sebulan kalau tak silap saya, dah bawa gi jalan-jalan ke Melaka.

Masa untuk tidur. Nabilah tak tidur atas buaian, hanya tidur atas tilam macam ni jer.

Ini permainan kegemaran si Nabilah. Habis ekor & mulut dolphin tu dia gigit. Mak Lang dia yang beli. Hehehe..

Pa pandang-pandang, bulat tak mata saya?

Ini satu lagi teman dia. Time ni dah nak tidur, muka macam marah kena kacau.

Ini muka merajuk sebab tak bagi dia main handphone. Habis handphone mak lang dia kena gigit. Kecik-kecik dah pandai nak main handphone yer.


Tertido dia, ni kes nak ikut mak lang dia naik kereta. Pantang dengar bunyi kereta, nangis nak ikut.


Teman tidur dia kemana pergi pun kena bawa. Kalau tak, habis baju @ benda berdekatan jadi mangsa untuk digigit.

Yang ni sebelum nak tidur, ngah cari idea nak mimpi apa kejap lagi.

Yang ni ngah bersiap nak ikut mak lang dia keluar. Syarat pakai baju kurung dulu sebab nak bagitau dia perempuan. Rambut pendek sangat, kadang-kadang orang cakap lelaki. Hehehe..

Hati: Bila la saya nak dapat anak sendiri pulak? :-)

2 Yang Rajin Menaip:

Anonymous said...

2015...insyaAllah..aminn40..:)

nnj said...

Amin ya Rabb... :-)

Post a Comment