Click & See...

Menarik

26.8.11

Langkawi Parade


Apa pulak la nak buat dengan Langkawi Parade ni kan?
Saya saja nak tunjuk keadaan lokasi shopping yang famous kat Langkawi ni time raya.
Tengah-tengah shopping tuk cari barang sendiri, jamu la mata jap tengok keadaan orang lain shopping. Jom kita tengok..


Langkawi Parade ada tiga tingkat untuk shopping & makan.


Kalau da program, musim atau acara apa-apa pun, selalunya dataran ni akan menjadi tempat sasaran utama.

p/s: Kalau nak datang, kena bawa duit banyak sikit, kalau tak, jamu mata jer la. :-)

0 Yang Rajin Menaip:

Post a Comment