Click & See...

Menarik

24.12.11

Meraikan Hari Keserabukan... =)


Hari Khamis, 15 Disember 2011 adalah hari yang serabut otak kepala & juga hari terakhir kelas sebelum final exam. Balik je kelas, family angkat ajak gi makan. Kira macam meraikan hari kebebasanku. Jom tengok kitorang pergi mana. =)


San Francisco Pizza, Bukit Jelutong. First time datang, pelayan-pelayan kedai yang sangat baik hati, 5 Bintang saya bagi. =)

Menu pizza yang ada disini. Kami memilih nombor 16 ataupun San Special.

Inilah San Special, sedap. Lain dari kedai pizza yang lain. Rasanya, roti tu dia buat sendiri. Memang best + ngan sos ala-ala kuah spaghetti. The Best!!!

Satu menu lagi tak sempat nak ambil gambar, menu Salmon. Disebabkan terlalu sedap, dengan kuah mustard memang la kamera pun dah tak nampak. Salmon dia memang terbaik lah. Kuah mustard dia memang kena sangat dengan Salmon tu. Nak lagi!!! Hehehe... =)

Hati: Akhir-akhir ni kerja makan jer, Terima Kasih Mak Cik & Pak Cik. =)

p/s: Sapa-sapa yang datang sini, saya sarankan sangat, cubalah salmon tu. Kalau tak silap, dia nombor 32 dalam menu. Sedap!! =)



2 Yang Rajin Menaip:

msr said...

sadpnyer..sape pakcik n makcik tu kak?.=)

nnj said...

family angkat... =)

Post a Comment